Prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți a grupelor Europa League: “Ne dorim să repetăm performnanța de anul trecut”

Prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți a grupelor Europa League: “Ne dorim să repetăm performnanța de anul trecut”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a reușit calificarea în grupele competiției pentru al doilea sezon la rând, iar conducerea clubului din Gruia speră ca elevii lui Dan Petrescu să reușească performanțe cel puțin la fel de bune ca cele din stagiunea precedentă.

Campioana României va evolua din nou în grupele Europa League, iar de această dată va întâlni AS Roma, Young Boys Berna și ȚSKA Sofia. Dacă pe italieni i-au mai întâlnit în două rânduri, “feroviarii” se vor duela pentru prima dată cu formația din capitala Elveției, respectiv cu cea din capitala Bulgariei.

Oficialul CFR-ului, Marius Bilașco a vorbit imediat după tragerea la sorți despre obiectivele formației clujene, dar și despre posibilele transferuri pe care le va efectua clubul din Gruia.

“Ne dorim să repetăm performnanța de anul trecut, dar lucrurile nu sunt așa simple cum par. Anul trecut a fost o tragere bună pentru că ne-am calificat din grupe. Cu toții ne dorim să se întoarcă spectatorii în tribună, dar acest lucru nu depinde de noi.

Roma este un adversar extrem de dificil, dar sper să putem să ne ridicăm cel puțin la nivelul de anul trecut pentru a putea egala diferența. Nu uit că CFR are amintiri frumoase de la Roma. E bine să rămânem echilibrați și să ne concentrăm pe următoarele meciuri.

Programul e foarte comprimat. Sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie va fi plin de meciuri. Avem un lot echilibrat, sperăm să mai aducem jucători, dar la fel de bine pot exista și plecări.

Este o performanță foarte mare ajungerea în grupele Europa League, iar această calificare a adus multe discuții la club despre veniri și plecări de jucători. E o performanță mare pentru România ce am reușit noi, mai ales că de anul viitor ne îndepărtăm de Champions și Europa League”, a spus Marius Bilașco la Digisport.

Comenteaza