Prima reacție a conducerii din Gruia în legătură cu interesul englezilor pentru golgheterul CFR-ului

Prima reacție a conducerii din Gruia în legătură cu interesul englezilor pentru golgheterul CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele echipei clujene, Cristi Balaj, a comentat informațiile apărute în presa străină despre posibilul transfer al lui Philip Otele.

De la sosirea sa la CFR Cluj, nigerianul s-a impus rapid și a devenit cel mai important fotbalist din compartimentul ofensiv. Încă din pauza de iarnă au apărut informații despre interesul mai multor echipe pentru Otele, însă conducerea din Gruia a refuzat orice propunere.

Recent, în cursa pentru "feroviar" se pare că a intrat și Brighton, formație din Premier League. Cu toate acestea, oficialii CFR-ului nu se grăbesc să ia o decizie și așteaptă o ofertă considerabilă pentru fotbalistul nigerian.

"Nu este perioadă de transferuri în acest momentan, e sezon competițional. Și cluburile care îl urmăresc, și noi avem o perioadă importantă din sezon, pentru că este play-off-ul și concentrarea trebuie să fie în acest sens.

Ce este sigur... Otele e un jucător valoros, știm că este urmărit de mai multe cluburi și rămâne de văzut, după ce se va încheia sezonul, ce decizie se va lua în ceea ce îl privește.

Deja în iarnă a fost refuzată o ofertă importantă, substanțială, făcută de un club din fotbalul important din Europa și asta înseamnă că și noi îl considerăm un jucător important și valoros.

Vorbim de un jucător, e important asta, care înainte de toate e profesionist, are caracter, e o persoană agreabilă, o persoană care își tratează viața extrasportivă cu maximă seriozitate", a explicat Balaj, conform iamsport.ro.

Comenteaza