Previziuni sumbre pentru CFR Cluj: "Dacă domnul Varga își va duce decizia până la final, atunci ne paște un mare dezastru"

Previziuni sumbre pentru CFR Cluj: "Dacă domnul Varga își va duce decizia până la final, atunci ne paște un mare dezastru"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul formației din Gruia a anunțat la miezul nopții că e pregătit să se retragă, iar decizia sa ar putea avea efecte grave pentru clubul clujean.

Dezamăgit de modul în care "feroviarii" au fost arbitrați în ultima perioadă, Nelu Varga este decis să renunțe la CFR Cluj, fiind presat și de apropiați. Familia patronului din Gruia este îngrijorată pentru starea sa de sănătate, probleme începând cu vara anului trecut, după eliminarea echipei din preliminariile Champions League.

Decizia sa de a se retrage din fruntea clubului clujean ar putea avea efecte grave pentru întreaga organizație după cum anunță Ștefan Gadola. La rândul său acționar la CFR Cluj, omul de afaceri consideră că plecarea lui Varga nu va duce la o nou insolvență, însă va afecta puternic destinul campioanei.

"Nu am vorbit aseară cu Neluțu deoarece dânsul era prea supărat, dar eu unul îl înțeleg pe el fiindcă știu cât suflet pune și cât se consumă. La ultima discuție dintre noi doi, chiar i-am cerut să nu se mai consume atât, pentru că știți foarte bine că a avut mari probleme de sănătate.

Și fiți convinși că și pe el familia pune presiune să se retragă, deoarece cei din familie știu că acesta se consumă prea mult și nu are voie să se enerveze. Dar nu ai cum să nu te enervezi când vezi că tu bagi banii familiei tale în fotbal și esti arbitrat în halul ăsta. [...]

Nu se pune problema de insolvență la CFR, dar dacă domnul Varga își va duce decizia retragerii până la final, atunci ne va paște un mare dezastru. Până o să ne repliem ca să găsim alt om care să investească la CFR Cluj o să mai dureze, iar timpul nu va ierta pe nimeni.

Nu găsești peste tot oameni care să fie dispuși să bage în fotbal atâția bani, iar apoi să aibă parte și de asemenea arbitraje. Este foarte grav dacă oamenii de fotbal din România au început să anunțe unul câte unul că vor să se retragă. Conducerea FRF trebuie să își pună un mare semn de întrebare", a explicat Ștefan Gadola pentru Prosport.

Comenteaza