Poveste emoționantă cu Emmanuel Yeboah. Ce gest făcea fostul atacant al CFR-ului

Poveste emoționantă cu Emmanuel Yeboah. Ce gest făcea fostul atacant al CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Marius Bilașco, oficialul clubului din Gruia, a dezvăluit ce făcea ghanezul cu salariul încasat la Cluj.

Promovat de Dan Petrescu la echipa se seniori a CFR-ului, Emmanuel Yeboah a impresionat încă de la primele apariții, iar prestațiile i-au adus o mutare în Danemarca, la Brondby. Mai mult, oficialul "feroviarilor", Marius Bilașco, a povestit că ghanezul impresiona și în afara terenului.

"Pe mine m-a impresionat povestea lui Yeboah. Mi s-a părut că a progresat mult de când a venit la noi. Din fiecare salariu pe care îl primea Yeboah, 80% din sumă mergea acasă către familia din Africa. La câteva minute după ce intrau, imediat trimitea. Nu treceau ore!

La un moment dat, într-o deplasare, când trebuia să prezinte un extras de cont la graniță, ne-am trezit în avion că nu mai are niciun ban în cont. Și doar ce intraseră!

Atunci am aflat că imediat trimitea banii acasă. Familiile sunt dependente de ei, România e o țară wow pentru ei! Asta chiar m-a impresionat", a spus Bilașco la Orange Sport.

În perioada petrecută la Cluj-Napoca, Emmanuel Yeboah a înscris 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în 53 de apariții pentru echipa de seniori a clubului din Gruia.

Comenteaza