Porumboiu: “Voi da bani jucătorilor mei să piardă cu CFR!”

Porumboiu: “Voi da bani jucătorilor mei să piardă cu CFR!”
Adrian Porumboiu continuă războiul de la distanţă cu omologul său din Gruia, Arpad Paszkany, la o zi după ce finanţatorul “feroviarilor” i-a dat o replică extrem de tăioasă.

Finanţatorul lui FC Vaslui ironizează CFR-ul şi anunţă că îşi va premia fotbaliştii să piardă luni, doar pentru a înlesni drumul "feroviarilor" spre titlu. "Nici Mureşan şi nici Paszkany nu îmi pot ajunge la nas, niciodată, vreau să-i văd cât mai repede campioni", mai spune patronul moldovenilor.

Meciul cu CFR Cluj este poate ultima şansă a Vasluiului de a intra în lupta pentru primul loc. Partida se va disputa luni, în fieful lui Adrian Porumboiu, care promite că va fi o gazdă bună. "Mereu i-am tratat omeneşte, i-am primit bine şi aşa va fi şi acum", spune patronul Adrian Porumboiu. El nu uită însă de războiul pe care îl are cu Arpad Paszkany după victoria CFR-ului cu Oţelul, partidă considerată de finanţatorul vasluian drept "aranjament". "Eu ştiu multe despre cei de la Cluj, dar nu vreau să intru în detalii. Paszkany şi Mureşan nu îmi vor ajunge niciodată la nas, indiferent de câte medalii şi trofee ar lua ei. Dacă îi scuturi bine, va mirosi urât", şi-a început tirada Adrian Porumboiu. Şi a continuat ironic: "Dacă le dau prime fotbaliştilor mei la acest meci? Sigur că da, le voi da bani să piardă cu CFR Cluj pentru că ard de nerăbdare să-i văd cu medaliile de campioni la gât. Din simpatie pentru CFR, îmi voi premia jucătorii să piardă. Va lua titlu cine trebuie să-l ia, nu am emoţii. Eu am fost un om corect toată viaţa mea şi am făcut mult mai multe decât reuşesc cei de la CFR. Şi ca arbitru, dar şi ca patron de echipă, iar pe mine nu mă poate arăta nimeni cu degetul niciodată pentru lucruri mizerabile",a adăugat patronul Vasluiului.

În prealabil, Arpad Paszkany a declarat pentru ZIUA de CLUJ că cei care acuză CFR-ul de aranjamente "sunt câţiva frustraţi care, în loc să-şi recunoască propriile greşeli în privinţa transferurilor sau a băncii tehnice, preferă să-şi ascundă impotenţa în spatele unor declaraţii", cu trimitere directă la Porumboiu. Tot Paszkany a mai spus că patronul Vasluiului are "memorie scurtă" şi că aşteaptă ca acesta să fie sancţionat de comisia de disciplină.

5.000 de euro dacă nu pierd

"Ceferiştii" pot să-şi rotunjească conturile dacă nu vor pierde luni cu FC Vaslui. Conducerea clubului le-a fixat bonusurile financiare pentru următoarele două partide, cu Vaslui şi Rapid Bucureşti, fiecare fotbalist urmând să încaseze 5.000 de euro dacă echipa obţine patru puncte din cele două confruntări. "Fiecare jucător trebuie să fie motivat la maximum la acest joc. Se vor întâlni cele mai bune echipe din Liga I, ca valoare, şi vreau să câştigăm, mergem să luăm toate punctele de la Vaslui", a explicat Arpad Paszkany.

"Complexul" CFR

FC Vaslui şi CFR Cluj s-au întâlnit de 13 ori în istorie, palmaresul fiind favorabil clujenilor, care au câştigat şapte partide, au pierdut trei , iar celelalte s-au încheiat la egalitate. În sezonul trecut, CFR Cluj a scos Vasluiul din lupta pentru primul loc, după ce a învins-o în Gruia, cu 1-0, după un gol marcat de Cadu, din penalty.

 

Comenteaza