Portarul CFR-ului: "Dinamo se îndreaptă spre dispariție"

Portarul CFR-ului: "Dinamo se îndreaptă spre dispariție"

Cristian Bălgrădean, goalkeeperul din Gruia, nu își face mari speranțe despre echipa bucureșteană la care a activat timp de mulți ani. El este dinamovist de mic copil și a vorbit despre proiectul Doar Dinamo București (DDB), inițiat de suporterii din Ștefan cel Mare.

Bălgrădean a jucat la Dinamo București nu mai puțin de patru ani în perioada 2010-2014, timp în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu în 90 de partide, conform Fanatik. "Așa, vorbind din exterior, pentru că nu știu exact ce se întâmplă înăuntru, sper din tot sufletul să-și rezolve problemele. Ar fi păcat de tot ce înseamnă Dinamo.

Totuși, în ce direcție merg lucrurile acum, se pare că Dinamo se îndreaptă spre dispariție. Nu știu ce crede lumea, dar eu am declarat de când eram mic că simpatizez cu Dinamo, însă card DDB nu mi-am făcut", a spus Bălgrădean.

Acesta mai are contract cu campioana României, CFR Cluj, până pe 30 iunie 2022. Goalkeperul nu are niciun titlu de campion în carieră, singurele trofee fiind câștigate cu Dinamo: Cupa României: 2011–2012 și Supercupa României, în 2012. Cota maximă a arădeanului a fost atinsă la finalul lui 2013, când portarul „câinilor roșii” valora 2,8 milioane de euro.

32 de ani are Cristi Bălgrădean
4 ani a jucat la Dinamo, în 90 de partide
1,1 milioane de euro este cota sa, conform transfermarkt.com
8 goluri în 17 partide a încasat portarul lui CFR în acest sezon

Comenteaza