Plecarea lui Vătăjelu, explicată de președintele Universității Cluj: "Am stabilit de comun acord să găsească altă variantă"

Plecarea lui Vătăjelu, explicată de președintele Universității Cluj: "Am stabilit de comun acord să găsească altă variantă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Radu Constantea a dezvăluit detalii despre modul în care s-a produs despărțirea fundașului de clubul clujean.

Chiar dacă a început sezonul din postura de titular, Bogdan Vătăjelu și-a pierdut în ultima perioadă statutul, din cauza evoluțiilor cel mult modeste, dar și a accidentărilor. Astfel, plecarea sa de la Universitatea Cluj nu a fost surprinzătoare.

Președintele clubului, Radu Constantea, a explicat cum s-a produs despărțirea de jucătorul în vârstă de 30 de ani, care a ajuns în Kazahstan, la FK Atkobe.

"Decizia de a renunţa la Vătăjelu a fost luată de directorul sportiv şi de antrenorul principal. Fiind nemulţumiţi de randamentul lui, am avut un dialog cu Bogdan şi am stabilit de comun acord să încerce să îşi găsească altă variantă.

Bogdan a plecat a doua zi din cantonament din cauza unei probleme medicală, a revenit, a intrat în ultimele minute în meciurile cu Hermannstadt şi Iaşi.

După 4 meciuri, Gabi Giurgiu, directorul sportiv, împreună cu Neluţu Sabău au făcut o analiză şi au spus că până la finalul sezonului nu mai au de gând sa se bazeze pe Bogdan Vătăjelu. Am avut o discuţie şi cu Bogdan şi am încercat să găsim o soluţie atât pentru el, cât şi pentru club", a declarat Radu Constantea la Prima Sport.

În perioada petrecută la Cluj, Bogdan Vătăjelu a strâns 25 de apariții în tricoul alb-negru, reușind două pase decisive.

Comenteaza