Pierde Cristi Manea postul de titular dacă nu semnează cu CFR Cluj? Participarea la EURO 2024 depinde de decizia pe care o va lua

Pierde Cristi Manea postul de titular dacă nu semnează cu CFR Cluj? Participarea la EURO 2024 depinde de decizia pe care o va lua
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Manea (26 de ani) este așteptat să dea un răspuns oficialilor de la CFR Cluj deoarece în 1 ianuarie 2024 a intrat în ultimele șase luni de contract cu formaţia din Gruia.

Cristi Manea mai are doar șase luni de contract la CFR. Acesta a fost ţinut departe de gazon din luna septembrie, în urma unei accidentări. Când Manea a revenit pe teren, a evoluat un singur minut pe 21 decembrie 2023, la derby-ul CFR Cluj – "U" Cluj 4-0.

Cristi Manea ar trebui să negocieze prelungirea contractului cu CFR. Însă fundașul dreapta, titular inclusiv la echipa națională până la accidentare, nu s-a grăbit să-și stabilească viitorul.

Potrivit Fanatik, Cristi Manea și-ar pierde statutul de titular dacă nu va semna prelungirea contractului, iar acest lucru va duce la o situație complicată pentru fundaș, care. Dacă va juca doar sporadic în următoarele șase luni, ar putea rata turneul final al EURO 2024 din vară. Concret, fără meciuri în picioare, fotbalistul cu 25 de apariții la naționala României ar ieși probabil din vederile selecționerului Edi Iordănescu.

”Și cu Manea am stabilit că vom avea o discuție în cantonamentul de la Olivanova. Dorim să prelungească înțelegerea cu clubul nostru. Reprezintă în continuare o soluție pentru echipa națională și vrem să-l vedem la următorul Campionat European”, a declarase Cristi Balaj, în urmă cu doar câteva zile în contextul situaţiilor contractuale alte veteranilor Mario Camora şi Ciprian Deac, aflaţi şi ei la final de contract. 

Manea are deja patru ani de când joacă la CFR Cluj, al doilea ”mandat” l-a început în urmă cu patru ani, în ianuarie 2020. 

Comenteaza