Petrescu, surprins de situația următorilor adversari din Superligă: "Sunt șocat de poziția lor în clasament"

Petrescu, surprins de situația următorilor adversari din Superligă: "Sunt șocat de poziția lor în clasament"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei e convins că valoarea celor de la UTA e mult peste ceea ce arată situația lor din ierarhia campionatului.

După victoria cu 5-2 de la Ploiești, CFR Cluj se duelează din nou cu o echipă din subsolul clasamentului. Penultima clasată, UTA, sosește în Gruia pentru întâlnirea cu "feroviarii". Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Înaintea jocului, Dan Petrescu se declară surprins de locul ocupat de arădeni în Superligă și crede că partida va fi una complicată, în ciuda diferenței de puncte dintre cele două formații.

"Nu am avut timp de nimic, am stat toată ziua pe drum. Am văzut câteva meciuri, am văzut lotul și sunt șocat de poziția lor în clasament. Nu înțeleg cum au ajuns acolo. Sunt lucruri pe care nu poți să le explici. Au avut și ghinion.

Sunt puțin îngrijorat de faptul că ei au trei zile în plus de odihnă. Viața noastră va fi foarte grea mâine. Meciurile cu UTA au fost tot timpul strânse, dar ceva le lipsește", a spus antrenorul.

Campioana se confruntă cu probleme de lot înaintea jocului

Tehnicianul CFR-ului a dezvăluit și că se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului și îi este greu să găsească soluții pentru primul 11.

"Sper să îl avem pe Bîrligea până la meciul cu "U" Cluj. Krasniqi nu știu dacă va juca în meciul cu UTA, Boateng e suspendat din nou. Manea a fost și el accidentat, vom vedea dacă se antrenează.

Nu îmi convine că jucăm la 17:00, ne rămâne doar antrenamentul de azi. Bîrligea are prea multe rupturi pentru un jucător atât de tânăr", a explicat Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj și UTA se va disputa joi, 2 martie, de la 17:00, pe arena din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu UTA Arad!

Comenteaza