Petrescu și-a stabilit deja țintele pentru pauza din iarnă. Antrenorul a pus ochii pe doi jucători din Superligă

Petrescu și-a stabilit deja țintele pentru pauza din iarnă. Antrenorul a pus ochii pe doi jucători din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia plănuiește să transfere doi jucători ai unei echipe pe care elevii săi au învins-o recent în campionat.

CFR Cluj a înregistrat patru victorii consecutive în ultimele patru runde din Superligă, iar una dintre formațiile învinse de "feroviari" a fost FC Argeș. După disputarea jocului, doi dintre jucătorii echipei din Pitești au intrat în atenția lui Dan Petrescu.

Potrivit ziare.com, antrenorul campioanei plănuiește să îi transfere în pauza de iarnă pe Tony Njike și Arnold Garita. Primul are 24 de ani, joacă pe postul de mijlocaș defensiv și a mai trecut pe la Bordeaux, Ajaccio și Cholet. În actualul sezon din Superligă a strâns 12 apariții și a oferit o pasă decisivă.

În schimb, Arnold Garita ar reprezenta o soluție pentru compartimentul ofensiv. Camerunezul în vârstă de 27 de ani este un număr 9 clasic și a mai jucat de-a lungul carierei în Franța la Chateauroux, USL Dunkerque, US Boulogne, FC Villefrance și Bourg-en-Bresse, în Anglia la Bristol City și Plymouth și în Belgia la Charleroi. În actuala ediție de campionat, Garita a jucat în 11 partide, a marcat de 4 ori și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza