Petrescu: ”Nu mă așteptam la o victorie atât de categorică”

Petrescu: ”Nu mă așteptam la o victorie atât de categorică”
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (49 ani), a rămas puțin surprins de scorul cu care ”feroviarii” s-au impus la Mediaș.

Înaintea acestui duel, "Bursucul" anunța că "Mediașul poate face orice pe teren propriu". Până la urmă, victoria a fost de partea echipei din Gruia.

"Sincer, nu mă așteptam la o victorie atât de categorică. Se poate crede că a fost un meci ușor după scor, dar nu a fost. Am creat ocazii, puteam să mai marcăm, dar în apărare nu suntem mulțumiți și mai avem mult de lucrat acolo, chiar dacă nu am primit gol", a spus Petrescu pe Digisport.

Fostul internațional se felicită pentru că nu s-a grăbit să-l schimbe pe Vera."Am simțit că va marca. Am spus să îl mai lăsăm 2-3 minute. Am procedat bine și Vera a jucat bine 60 de minute".

CFR Cluj a câștigat cu 3-0 deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, în etapa a treia din Liga 1. Golurile "feroviarilor" au fost înscrise de Emmanuel Culio (27 - penalty), Bryan Nouvier (36) și Urko Vera (60). Elevii lui Dan Petrescu acumulează 7 puncte și se mențin pe locul 2. Gaz Metan se află pe ultima poziție, cu un singur punct.

Comenteaza