Petrescu îi laudă pe "studenți" înainte de derby: "Cu Sabău antrenor, Universitatea Cluj are parcurs de echipă campioană"

Petrescu îi laudă pe "studenți" înainte de derby: "Cu Sabău antrenor, Universitatea Cluj are parcurs de echipă campioană"
| Foto: lpf.ro

Tehnicianul formației din Gruia a vorbit la superlativ despre modul în care fostul său coleg de la echipa națională a schimbat jocul "Șepcilor roșii".

Ultima etapă a sezonului regulat al Superligii programează Derby-ul Clujului, dintre CFR și Universitatea. Dan Petrescu a prefațat jocul și a anunțat că partida va fi una complicată pentru elevii săi. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În plus, antrenorul nu a ratat ocazia de a lăuda prestația rivalei din oraș, care a renăscut după sosirea lui Ioan Ovidiu Sabău. Petrescu e de părere că jocul din Gruia va fi un adevărat, spectacol, având în vedere forma celor două echipe.

"E important că stadionul e plin, așa trebuie să fie la orice meci de fotbal. Noi am recuperat ceva jucători accidentați, va lipsi doar Maglica, suspendat. E ultimul meci, vrem să încheiem cu o victorie pentru a fi la egalitate cu Farul după ce se împart punctele. Sunt conștient că va fi un meci extrem de greu.

Ioan Ovidiu Sabău merită felicitări. Nu mă așteptam, chiar dacă știu că e serios și pune accent pe disciplină și organizare. Cu Sabău antrenor, Universitatea Cluj are parcurs de echipă campioană. Au dominat aproape toate meciurile, cel mai elocvent e meciul cu Farul. Joacă două-trei sisteme de joc, nu știu cum a reușit. E o surpriză plăcută. Bravo lui!

A adus și jucători de calitate, Nistor, Ze Gomes, Martic. În plus, au organizare și entuziasm. Sunt o echipă în formă, în ultimele 5 meciuri ambele echipe au trei victorii și două egaluri. Ambele echipe sunt în formă și cred că va fi un meci spectaculos. Am avut 7 zile să pregătim meciul și sper să arătăm mai bine fizic", a spus antrenorul.

Totodată, Dan Petrescu a dorit să transmită un mesaj către fanii ambelor echipe. Tehnicianul speră la un meci fără incidente în tribune.

"La noi pe stadion nu s-a întâmplat nimic până acum. Sper să fie un meci pe placul fanilor, să nu fie incidente și să plece toată lumea acasă linștită. Știu că vor fi și anumite scandări care mai apar în fotbalul românesc", a declarat Petrescu.

Derby-ul Clujului, dintre CFR și Universitatea se va disputa luni, 13 martie, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu U Cluj!

Comenteaza