Petrescu e lider cu CFR, dar recunoaște: ”Singura echipă cu lot foarte bun e Steaua”

Petrescu e lider cu CFR, dar recunoaște: ”Singura echipă cu lot foarte bun e Steaua”
Deși are un parcurs foarte bun cu CFR Cluj și este sigur de prezența în play-off, Dan Petrescu nu crede că are cel mai valoros lot.

Tehnicianul ardelenilor e convins că FCSB, principala contracandidată la titlu, are cel mai bun lot din campionat.

"Nu a fost un campionat ușor. Sunt echipe foarte bune, cele din play-off, dar și cele care nu sunt acolo. Poli Iași joacă un fotbal excelent. Chiar și Timișoara ar fi putut, cu puțin noroc, să fie acolo sus. Dar toate formațiile care se bat la play-off sunt foarte bune și numai micile detalii fac diferența. Singura echipă care are un lot, întradevăr, foarte bun și pe care s-au investit mulți bani este Steaua", a declarat Petrescu.

CFR Cluj ocupă locul 1 în campionat înaintea ultimei etape din 2017, cu 49 puncte. FCSB este pe locul secund, la cinci puncte în spatele "feroviarilor". În ultima rundă, CFR a învins-o cu 1-0 pe ACS Poli Timișoara, iar steliștii s-au impus cu 3-0 pe terenul lui FC Botoșani.

15 victorii, 4 egaluri și 2 înfrângeri are CFR Cluj după 21 etape. Elevii lui Dan Petrescu sunt neînvinși de 6 meciuri, iar pe ultimele 5 le-au câștigat. Golgheterul echipei este Juan Emmanuel Culio, cu 6 reușite.

13 victorii, 5 remize și 3 eșecuri are FCSB după 21 etape. Trupa lui Nicolae Dică a obținut 4 victorii și 2 înfrângeri în ultimele 4 partide. Cel mai bun marcator al ”roș-albaștrilor”, dar și din campionat, este Harlem Gnohere (12 goluri).

CFR și FCSB se vor întâlni în februarie 2018, la București, în etapa cu numărul 24 din sezonul regulat. În tur, derby-ul dintre cele două echipe s-a terminat 1-1.

Comenteaza