Petrescu, discurs în stilul caracteristic înainte de meciul cu FC Voluntari: "Mi-e frică de Ciobotariu și de echipa lui"

Petrescu, discurs în stilul caracteristic înainte de meciul cu FC Voluntari: "Mi-e frică de Ciobotariu și de echipa lui"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei se declară îngrijorat înaintea partidei din runda cu numărul 23 a sezonului regulat al Superligii.

CFR Cluj a învins fără drept de apel liderul Farul Constanța în etapa trecută și a preluat șefia clasamentului. Cu toate acestea, Dan Petrescu este îngrijorat înaintea jocului cu FC Voluntari, formație învinsă de "U" Cluj cu 2-1 în prima rundă din 2023. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Tehnicianul campioanei se teme de o posibilă relaxare a elevilor săi, însă recunoaște că îi e frică și de duelul cu fostul coleg de la echipa națională, Liviu Ciobotariu și de lotul experimentat pe care acesta îl are la dispoziție. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

"E clar că ne-am dorit mereu să fim pe primul loc, dar e cel mai important să fim acolo la finalul campionatului. Am obținut o victorie imporantă, dar nu ne asigură liniștea. La CFR nu ai cum să ai liniște niciodată.

Urmează o perioadă foarte grea pentru noi. Știu că orice meci e greu, indiferent de echipă. Dar tot timpul e mai greu să joci cu o echipă care vine după o înfrângere. Băieții noștri sunt mai relaxați, de asta mi-e frică.

Mi-e frică de Ciobotariu și de echipa lui. E Nemec, Damașcan, Rață, sunt 14 jucători care joacă s-au au jucat în echipa națională. Au fost în play-off și cred că speră să ajungă din nou acolo. Au lotul și antrenorul necesar pentru a ajunge acolo", a declarat Dan Petrescu.

Înaintea meciului, CFR Cluj ocupă prima poziție în Superligă, cu 47 de puncte și un golaveraj de 37-19, în timp ce FC Voluntari se află pe poziția a opta, cu 26 de puncte și un golaveraj de 20-22. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Partida dintre "feroviari" și trupa din județul Ilfov este programată luni, 30 ianuarie, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Voluntari!

Comenteaza