Petrescu, deranjat de declaraţia lui Hagi: „Mi se pare penibil să spună asta”

Petrescu, deranjat de declaraţia lui Hagi: „Mi se pare penibil să spună asta”
| Foto: https://sportulclujean.ro/

Gestul lui Dan Petrescu de a pleca de pe terenul Farului fără să îl salute pe managerul constănțenilor, Gică Hagi, a fost comentat şi la conferinţele de presă de după meci. Ce au spus foştii coechipieri ai Generaţiei de Aur. 

După fluierul de final al meciului, cu Farul Constanţa, pierdut de CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu s-a dus direct la vestiare și nu rămar să îşi felicite adversarul pentru victorie. 

Gică Hagi a fost întrebat la conferința de presă dacă a vorbit cu Dan Petrescu după meci. „Nu, n-am apucat. M-am dus să-l salut, dar nu l-am văzut. De asta am plecat și eu repede de pe teren. M-am dus să-l salut, așa cum fac cu toți cei care vin aici. Nu l-am văzut, așa că m-am dus la vestiar”, a răspuns Hagi, citat de gsp.ro.

Apoi antrenorul de la CFR Cluj a fost deranjat de declarațiile lui Hagi, după ce acesta din urmă ar fi spuc că a vrut să-l salute pe Dan, însă acesta plecase deja de pe teren.

„Mi se pare penibil să spună Hagi că nu m-a găsit. Iar ultima dată, când am câștigat 3-0 aici, nu m-am văzut cu Gică. Nici a doua sau a treia zi. Apoi am vorbit.

Eram supărat, de asta am plecat. Gică e prietenul meu pe viață. Oricum îl sun și-l felicit”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Formația pregătită de Dan Petrescu a pierdut sâmbătă meciul contra Farului, scor 1-0, iar constănțenii se îndepărtează în fruntea clasamentului.

"Farul a meritat victoria, nu am ce să le reproșez băieților. Farul e favorită, mai sunt 5 meciuri, trebuie să ne concentrăm (...) De mult nu am luat un gol atât de ușor. Dacă pierd, trebuie să-mi reproșez foarte multe, normal. Eu am pregătit echipa", a declarat Dan Petrescu după înfrângerea cu Farul. 

 

Comenteaza