Petrescu a mai scos un jucător al CFR-ului de pe lista de Liga 1: „Nu poate juca în campionat”

Petrescu a mai scos un jucător al CFR-ului de pe lista de Liga 1: „Nu poate juca în campionat”
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a explicat ce s-a întâmplat cu Denis Ciobotariu, care nu a făcut parte din lot pentru meciul campioanei contra celor de la Voluntari.

Mara a recunoscut că fundașul Ciobotariu a fost scos de pe lista de campionat după transferul atacantului Hadi Sacko.

„Dan Petrescu a spus ce s-a întâmplat. El a avut o discuție între patru ochi cu Ciobi, ca să evităm orice fel de scandal. Nu e mai bine să eviți aceste lucruri? Dan Petrescu a vrut să-l protejeze pe Ciobi. Doar în ultimele zile a fost la echipa a doua, s-a antrenat acolo.

Noi avem mulți jucători în lot. Cei care nu sunt convocați se antrenează separat înaintea unui meci. Ciobi a fost scos de pe lista LPF pentru campionat. Nu a fost scos din lot doar pentru meciul acesta. De două săptămâni este scos din lot, el oricum nu putea juca în campionat. A intrat Sacko pe listă și a ieșit Ciobotariu, deci nu a fost scos special pentru acest meci.

El oricum nu era în planurile lui Dan Petrescu pentru acest meci și nici nu poate să mai fie acum. A fost vorba să meargă la echipa a doua, ca să evităm orice discuție. Ciobi este un băiat de caracter”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Denis Ciobotariu are în continuare drept de joc în Conference League.

„Cu Ciobotariu am vorbit înainte de meci, i-am zis că nu face parte din lot la acest meci. Nu am vrut să iasă discuții. I-am spus: 'Ciobi, nu vreau să te bag într-un scandal'. El a înțeles, mi-a spus: 'Mister, mă duc să joc la echipa a doua”, a spus Petrescu, după victoria cu FC Voluntari.

loading...
Comenteaza