Peste 62.000 bilete vândute pentru meciurile Eurobasket2017 de la Cluj

Peste 62.000 bilete vândute pentru meciurile Eurobasket2017 de la Cluj
Peste 62.000 de bilete au fost vândute la meciurile din grupa C a Eurobasket2017, de la Cluj-Napoca, din totalul de 112.000 de tichete disponibile.

"S-au vândut peste 62.000 de bilete, sigur că ne dorim să le vindem pe toate şi fac un apel către fanii noştri să-şi asigure din timp tichetele de intrare. Cel mai frumos ar fi să avem sala plină la fiecare meci al României", a declarat preşedintele FR Baschet Horia Păun, pentru News.ro.

Mai multe personalităţi din sportul românesc, dar şi actori sau cântăreţi au filmat clipuri de prezentare prin care invită fanii la competiţia care se va derula la Cluj-Napoca, între 1-7 septembrie.

Cele mai ieftine bilete costă 50 de lei şi includ oferta de 1+1, preţurile fiind crescătoare în funcţie de categorie. De asemenea, abonamentele de tipul "follow my team", pentru meciurile României, pornesc de la 200 de lei, cele mai scumpe abonamente fiind de 1.400 de lei, la categoria I, cu acces la toate cele 15 meciuri din grupa C. Toate tipurile de bilete şi abonamente disponibile pot fi achiziţionate online, dar şi de la casieria Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Campionatul European de Baschet masculin va putea fi urmărit, în exclusivitate, la TVR 2 și TVR HD, în perioada 1-17 septembrie 2017. După Europenele de gimnastică artistică, Clujul se pregătește de un alt eveniment sportiv continental, o premieră absolută pentru România. O grupă de la Eurobasket 2017 se va juca în Sala Polivalentă, grupă în care evoluează Spania - cea mai importantă echipă de baschet a continentului din ultimii 20 de ani - Croația, Cehia, Ungaria, Muntenegru și România.

Campioana en-titre anunță o distribuție fantastică la Cluj. Practic, tot ceea ce are mai bun baschetul spaniol va fi pe parchetul Polivalentei: frații Pau și Marc Gasol, Ricky Rubio, Sergio Rodriguez, Alex Abrines, Juan Carlos Navarro, Fernando San Emeterio.

Croația, cu un titlu de vicecampioană olimpică, un bronz la Mondiale și două prezențe pe podium la Europene în palmares, va alinia o echipă din care nu vor lipsi starurile Bogdan Bogdanovic, Dario Saric, Dragan Bender. Tomas Satoransky de la Washington Wizards este liderul naționalei cehe, care termina ediția trecută a Eurobasket pe poziția a șaptea, iar Ungaria îl are în lot pe Adam Hanga, proaspăt transferat la Barcelona, cel mai bun jucător defensiv al Euroligii în ultimul sezon. Din echipa Muntenegrului ies în evidență Bojan Dubljevic, de la Valencia (noua campioană a Spaniei), MVP-ul ultimei Finale a Ligii spaniole, Tyrese Rice și Nikola Vucevic, din NBA.

Liderul și căpitanul României este Vlad Moldoveanu, campion național cu 'U' Cluj în acest sezon, fost jucător în primele ligi din Italia, Franța, Polonia și în Euroligă, actualmente component al formației Demir Inșat Buzukcekmece din Istanbul.

Eurobasket 2017 are patru grupe, fiecare desfășurându-se în alt oraș: Helsinki, Tel Aviv, Cluj-Napoca și Istanbul. Capacitatea sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost mărită, pentru acest eveniment, de la 7000 la 10.400 de locuri. Startul competiției va fi dat pe 31 august, la ora 20.00, când Cristian Mîndru ne așteaptă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru festivitatea de deschidere Eurobasket 2017, transmisă în direct la TVR 2 și TVR HD. Debutul Naționalei țării noastre, partida cu Cehia, va avea loc pe 1 septembrie, de la 20.30, în direct la TVR 2 și TVR HD. Toate meciurile jucate de România vor fi precedate și urmate de studiouri de dezbateri.

 

Comenteaza