Perioadă de "foc" pentru CFR Cluj în următoarele trei partide de campionat: meciuri cu Dinamo, Pandurii Tg. Jiu și Astra Giurgiu

Perioadă de
CFR Cluj va avea trei partide de "foc" în perioada imediat următoare. Cu toate că au trecut doar două etape de la startul noului sezon, rezultatele pe care le vor obține elevii lui Miriuță în aceste meciuri pot influenţa serios parcursul din actualul campionat.

În momentul de față, "feroviarii" ocupă locul 12 cu trei puncte în minus și un golaveraj de 3-3. Sub echipa clujeană se află ASA Târgu Mureș, cu un handicap de 6 puncte, respectiv "lanterna roșie" a Ligii 1, ACS Poli Timișoara. Formația "bănățeană" a început actuala stagiune cu o penalizare de 14 puncte.

Peste "vișinii" se află Concordia Chiajna (0 puncte), Astra Giurgiu (1 punct), Viitorul Constanța, Gaz Metan Mediaș și CSU Craiova (cu câte trei puncte fiecare).

În următoarele trei partide de campionat, gruparea din Gruia va da piept cu Dinamo, Pandurii Tg. Jiu și Astra Giurgiu. Primele două vor fi de departe și cele mai grele, Dinamo și Pandurii ocupând primele două locuri din clasament. Astra este campioana în exercițiu și își poate reveni oricând. Disputa cu CSU Craiova va complica situația cu atât mai mult, CFR având de jucat nu mai puțin de 4 meciuri în următoarele 12 zile.

În funcție de rezultatul pe care îl va obține cu Dinamo, trupa antrenată de Vasile Miriuță poate influența lupta pentru titlu. Echipa din Ștefan cel Mare are maximum de puncte după primele două jocuri și în cazul unei victorii la Cluj, poate ajunge la 9. Pandurii va evolua împotriva ultimei clasate în weekend și poate lua o opțiune serioasă pentru titlu dacă se va impune în jocul următor, cu CFR-ul. Astra a început slab actuala stagiune, cu o înfrângere (1-4) în fața lui Dinamo și o remiză (0-0) cu gorjenii. În următoarele două etape, va juca cu Craiova și ACS Poli, iar apoi se va deplasa la Cluj.

Confruntările cu Dinamo, Pandurii și Astra Giurgiu pot influența șansele "vișiniilor" atât la play-off, cât și tabloul principalelor candidate la trofeul Ligii 1.

Programul CFR-ului din următoarele 12 zile arată astfel:

Liga 1: CFR Cluj - Dinamo (luni, 8 august, 21:00)

Cupa Ligii: CFR Cluj - CSU Craiova (joi, 11 august, 18:30)

Liga 1: Pandurii Tg. Jiu - CFR Cluj (duminică, 14 august, 18:30)

Liga 1: CFR Cluj - Astra Giurgiu (sâmbătă, 20 august, ora 20:30)

Comenteaza