Pe "studenți" îi așteaptă jocul sezonului, crede Nistor: "Meciul cu Botoșani va fi cel mai greu, presiunea e pe noi"

Pe "studenți" îi așteaptă jocul sezonului, crede Nistor: "Meciul cu Botoșani va fi cel mai greu, presiunea e pe noi"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul e de părere că următoarea partidă din Superligă poate decide calificarea Universității Cluj în play-off.

Două etape au mai rămas până la finalul sezonului regulat, iar "Șepcile roșii" se află încă în lupta pentru calificarea în faza superioară a campionatului. Dan Nistor, cel care a menținut speranțele Universității Cluj vii cu golul de trei puncte din meciul cu Farul a prefațat ce urmează pentru "studenți".

"A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună a campionatului. Un factor important au fost și suporterii, au venit în număr mare, sper ca și la meciul de duminică să fie la fel de mulți. Au mai rămas două meciuri importante.

Dacă nu reușim victoria duminică împotriva Botoșaniului, cea cu Farul nu are vreo importanță. Meciul cu Botoșani va fi cel mai greu, presiunea e pe noi, ei nu au nimic de pierdut", a declarat mijlocașul.

În urma victoriei de pe teren propriu împotriva Farului, Univeristatea Cluj a acumulat 38 de puncte și a urcat pe locul al șaselea în clasament. Pentru trupa lui Ioan Ovidiu Sabău urmează un nou joc acasă, cu FC Botoșani, duminică, de la 14:30, iar sezonul regulat îl vor încheia la Voluntari.

Comenteaza