Patronul CFR-ului, surprins de trecerea lui Manea la Rapid. Ce ofertă i-a făcut Varga fundașului

Patronul CFR-ului, surprins de trecerea lui Manea la Rapid. Ce ofertă i-a făcut Varga fundașului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român, rămas liber de contract după despărțirea de "feroviari", a fost prezentat de trupa din capitală.

Deși se vorbea despre un interes din partea celor de la Galatasaray, Cristi Manea își va continua cariera în Superligă. Ajuns la finalul înțelegerii cu CFR Cluj, fundașul a fost prezentat oficial de Rapid, într-o mutare surprinzătoare.

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, cel care susține ca a încercat cu insistență să îi prelungească șederea lui Manea la Cluj a dezvăluit și ce ofertă i-a făcut internaționalului român.

"Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața!

Foarte bine că a semnat cu Rapid. Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit. Pe mine nu mă mai interesează nimic de despre acest Cristi Manea", a declarat Varga pentru Prosport.

În perioada petrecută în Gruia, Cristi Manea a îmbrăcat de 230 de ori tricoul vișiniu și a cucerit 5 titluri în Superligă și două Supercupe ale României.

Comenteaza