Patronul CFR-ului, dezamăgit de ultimele rezultate ale "feroviarilor": "N-are cum să fie fericit"

Patronul CFR-ului, dezamăgit de ultimele rezultate ale "feroviarilor": "N-are cum să fie fericit"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj, președintele clubului clujean, a dezvăluit că rezultatele recente ale echipei nu sunt pe placul finanțatorului.

"Feroviarii" au înregistrat două remize în ultimele două jocuri din Superligă, iar diferența față de lider a ajuns la 14 puncte. Chiar dacă distanța se va înjumătăți, patronul clubului din Gruia este dezamăgit de rezultatele înregistrate de trupa lui Adrian Mutu.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de președintele formației clujene, Cristi Balaj. Totuși, oficialul din Gruia susține că redresarea financiară a clubului poate reprezenta un aspect pozitiv al ultimei perioade.

"N-are cum să fie fericit. Și noi suntem supărați pentru că puteam să facem lejer măcar patru puncte în aceste două meciuri și ar fi fost la îndemână. Aici e supărarea cea mai mare. Mă gândesc că e supărat.

S-au întâmplat lucruri pe care le anticipam. Adică noi am riscat și ne-am asumat faptul că există posibilitatea să nu mai avem aceleași rezultate sportive ca în anii precedenți.

Această redresare financiară își continuă parcursul și suntem pe drumul cel bun. Întinerirea lotului există. Avem aproape toți jucătorii români cu excepția lui Deac sunt componenți ai loturilor naționale", a explicat Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza