Paszkany, după victoria împotriva FC Vaslui: "am fost mai buni cu două goluri şi două penalty-uri neacordate" VIDEO

Paszkany, după victoria împotriva FC Vaslui:
CFR a învins aseară pe FC Vaslui cu 2 la 0, iar golurile lui Cadu şi Weldon au adus din nou zâmbetul pe faţa finanţatorului Paszkany Arpad. Acesta a rămas imun la acuzaţiile aduse de vasluieni la adresa arbitrajului. Mai mult, patronul echipei din Gruia spune că echipa sa a fost cea mai defavorizată de deciziile centralului Augustus Constantin.

"Un meci important, o victorie împotriva unei echipe candidate la titlu MUSCA 01,24-01,48 Doresc să felicit toată echipa şi, în mod special, şi pe Mincă, pentru că ştiu că este foarte greu pentru un portar când în mod fortuit intră pe parcursul jocului. Chiar a făcut un meci foarte bun, ca şi toată echipa de altfel", a spus finanţatorul "vişiniilor", după meci. Întrebat cum comentează arbitrajul, Paszkany s-a limitat să spună că jucătorii săi "au fost mai buni cu două goluri şi două penalty-uri neacordate".

Bossul echipei din Gruia este optimist şi în ceea ce priveşte partida de mâine cu Astra Ploieşti, din Cupa României.

"Este cea mai dificilă dintre toate în această fază a Cupei României MUSCA Nu pot aceeaşi jucători sa joace în cinci zile treui meciuri cu miza foarte ridicată, dar consider că avem un lot suficient de valoros, chiar dacă relaţiile de joc nu sunt aceleaşi între jucătorii care compun lotul, dar în orice caz mergem la Ploieşti să câştigăm, pentru că se ştie, în Cupă, numai o dată poţi să pierzi", a spus el.

Partida cu Astra, din şaisprezecimile Cupei României, va avea loc miercuri la Ploieşti, cu începere de la ora 21.3, şi va fi transmisă în format livetext de ziuadecj.ro.

Comenteaza