Partidă dificilă pentru "feroviari". CFR Cluj primeşte vizita Craiovei

Partidă dificilă pentru
Cele două formaţii s-au întâlnit şi în optimile Cupei Ligii, pe 11 august 2016. Atunci, elevii lui Miriuţă s-au calificat mai departe după 3-2 la loviturile de departajare.

CFR Cluj va evolua, sâmbătă seara, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în cea de-a şaptea etapă de campionat.

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în optimile Cupei Ligii, pe 11 august 2016. Aunci, gruparea din Gruia s-a calificat în sferturi după 3-2 la loviturile de departajare. În timpul regulamentar, scorul a fost 0-0.

"Ne aşteaptă un meci dificil, având în vedere că jucăm la doar trei zile distanţă de la partida cu ASA. Încercăm să ne pregătim cât mai bine, astfel încât să fim proaspeţi mâine. Cu Craiova am jucat şi în Cupa Ligii, acum o lună şi pot spune că e o echipă destul de puternică", a spus antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuţă.

Accidentat acum o lună, fundaşul Mario Camora ar putea reveni în perioada următoare. "Camora face progrese. Ieri s-a antrenat şi sper să-l avem pe teren în cel mai scurt timp. E căpitanul nostru şi avem mare nevoie de el", a declarat Miriuţă.

Tehnicianul formaţiei din Gruia a comentat şi evoluţia lui Jakolis la noua sa echipă: "Mă bucur că s-a acomodat la Steaua. E un jucător talentat şi ne va lipsi. Sper să-şi facă treaba cât mai bine acolo".

Mijlocaşul Alexandru Păun este optimist în privinţa disputei de sâmbătă.

"Încercăm să ne refacem după meciul din Cupa Ligii. Nu am fost într-o formă prea bună în ultimul timp, dar sper să-mi revin. Vreau să-mi ajut echipa cât de bine pot, să înscriu goluri şi să dau cât mai multe pase. Craiova are jucători talentaţi şi un antrenor experimentat. De vreo doi ani, au cam acelaşi lot şi rezltatele se văd. Nu ne aşteptăm la un meci uşor", a afirmat el.

Jucătorul de 21 ani a evoluat, marţi, în partida naţionalei U21 cu Danemarca, din preliminariile Euro 2017, scor 1-3: "Şansele de calificare s-au redus considerabil. Danemarca este o echipă valoroasă şi asta s-a simţit pe teren. Îmi doream foarte mult să particip cu această selecţionată la un turneu final, dar asta e. Sper ca generaţiile care vor veni din spate să aibă mai mult succes".

În acest moment, "feroviarii" se află pe locul 12, cu 3 puncte. De partea cealaltă, Craiova ocupă locul 3, cu 12 puncte.

Partida dintre CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova se joacă, sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul poate fi urmărit în directa la TV pe Dolce, Look şi Digi.

Comenteaza