Oţelul învinge Craiova, cu 2-1 şi redevine lider în Liga I, după egalul dintre Vaslui şi Timişoara VIDEO

Oţelul învinge Craiova, cu 2-1 şi redevine lider în Liga I, după egalul dintre Vaslui şi Timişoara VIDEO
Oţelul Galaţi este din nou lider al Ligii I, după ce a câştigat cu 2-1 meciul disputat joi seară cu Universitatea Craiova, iar FC Vaslui şi FC Timişoara au încheiat la egalitate, 1-1, partida disputată tot astăzi.

Gălăţenii au avut o primă repriză foarte bună, iar căpitanul echipei, Gabriel Paraschiv, a reuşit dubla, cel de-al doilea gol venind după o acţiune personală de efect.

După pauză oltenii au jucat mai motivaţi şi au reuşit să reducă diferenţa prin Subotic, după o eroare a lui Costin.

Craioveanul Costea a mai avut o ocazie importantă în finalul meciului dar a trimis în lateralul porţii din câţiva metri.

Oţelul a acumulat 61 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii I, cu 3 etape înainte de încheierea actualei ediţii de campionat.

De cealaltă parte, Craiova are cu 29 de puncte în clasament şi este pe locul 15, retrogradabil. Echipa craioveană are o misiune dificilă, luptând pentru evitarea retrogradării cu Gloria Bistriţa, care are 33 de punte şi pe care o va întâlni în meci direct, în deplasare, Pandurii Târgu-Jiu, cu 34 de puncte şi eventual FC Braşov, cu 37 de puncte.

Oţelul Galaţi a redevenit liderul clasamentului Ligii I de fotbal, ediţia 2010-2011, după corborarea rezultatului obţinut joi seară cu egalul dintre FC Vaslui şi Timişoara, într-un meci disputat tot joi.

Vaslui a deschis scorul, după un autogol al lui Alexa, dar Dorin Goga a fructificat un contraatac reuşit al Timişoarei şi a înscris pentru 1-1.

Timişoara are 60 de puncte şi este pe locul 2 în clasament, iar Vaslui are 58 de puncte şi este pe poziţia a 3-a.

În următoarea etapă Oţelul Galaţi joacă în deplasare cu Victoria Brăneşti, Timişoara întâlneşte acasă Unirea Urziceni, iar Vaslui se va deplasa la Astra Ploieşti.

 

 

Comenteaza