Opt premii pentru înotătorii clujeni cu deficienţe de vedere într-o competiţie internaţională cu 230 de concurenţi

Opt premii pentru înotătorii clujeni cu deficienţe de vedere într-o competiţie internaţională cu 230 de concurenţi
Cinci premii I, un premiu II şi două premii III pentru înotătorii clujeni la o competiţie europeană organizată în Italia, la care ua participat peste 230 de înotători cu dizabilităţi din şase ţări.

Este vorba de Samuel Ciorap cu un premiu I la 100 de metri bras şi 200 de metri mixt şi un premiu III la 100 de metri spate, de Naomi Ciorap cu locul I la 200 de metri mixt, locul II la 100 de metri craul şi 100 de metri bras şi locul IV la 50 de metri craul, Petrişor Prundaru cu locul I la 100 de metri spate şi locul III la 50 de metri craul, şi respectiv de Valentin Velecico, cu premiul I la 50 de metri craul.

Cei patru sunt elevi la Liceul pentru Deficienţi de Vedere Cluj, instituţie de învăţământ special care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, şi au câştigat premiile la Campionatele Internaţionale de înot ale Italiei, ediţia a-II-a, din Brescia. La concurs s-au înscris peste 230 de înotători cu dizabilităţi, membri ai 55 de cluburi sportive din şase ţări - Polonia, România, Slovenia, Croaţia, Austria şi Italia.

Comenteaza