Omul meciului cu Farul, nerăbdător înainte de Derby-ul Clujului: "Așteptăm cu toții să vedem cum va fi atmosfera"

Omul meciului cu Farul, nerăbdător înainte de Derby-ul Clujului: "Așteptăm cu toții să vedem cum va fi atmosfera"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Marcator al unui gol împotriva liderului, Martin Remacle privește cu interes spre meciul din ultima etapă a sezonului regulat din Superligă.

Universitatea Cluj a surprins cu jocul și victoria împotriva Farului Constanța, iar pentru "studenți" urmează un nou meci tare, derby-ul cu CFR. Martin Remacle, cel care a înscris golul de 2-0 în poarta liderului se declară nerăbdător înaintea partidei contra rivalei din oraș.

"Așteptăm cu toții meciul, așteptăm să vedem și cum va fi atmosfera acolo. Pe stadionul nostru a fost incredibil și după acele două meciuri din toamna îl așteptam deja pe acesta. Cu siguranță ne vom pregăti foarte bine înaintea partidei", spune belgianul.

Martin Remacle, "resuscitat" după venirea lui Sabău

Aflat pe picior de plecare în mandatul lui Eugen Neagoe, mijlocașul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai constanți jucători ai Universității Cluj după sosirea lui Ioan Ovidiu Sabău. Tehnicianul l-a lăudat pe belgian după pregătirea de iarnă, iar Remacle recunoaște că noul rol în cadrul echipei îl avantajează.

"Sunt într-o poziție mai liberă pe teren, vin și în apărare, dar pot merge și în careul advers când vreau. Având capacitate de efort și dorința de a lupta e o poziție care îmi place. Totul se datorează antrenorului, mi-a oferit încredere, ne pregătim foarte bine atât fizic, cât și mental.

Oamenii din Cluj mi-au spus doar lucruri bune despre Ioan Ovidiu Sabău și de abia așteptam să demonstrez că locul meu e la "U" Cluj. Mă simt bine aici, e primul club din România la care mă simt ca acasă și nu aș juca pentru altă echipă", a declarat mijlocașul.

În actualul sezon al Superligii, Martin Remacle a strâns 19 partide, a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza