Oficialii de la Al-Qadisiyah, jigniți de impresarul lui Bordeianu: “Aşteptăm scuze din partea lui”

Oficialii de la Al-Qadisiyah, jigniți de impresarul lui Bordeianu: “Aşteptăm scuze din partea lui”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conducătorii formației din Golf au reacționat după ce Florin Vulturar, agentul mijlocașului, a susținut că saudiții credeau că fotbalistul poate juca pe poziția de atacant.

Revenirea lui Mihai Bordeianu la CFR Cluj a produs un adevărat scandal între oficialii de la Al-Qadisiyah și agentul jucătorului. Totul a pornit de la afirmațiile lui Florin Vulturar, care a susținut că saudiții credeau că mijlocașul defensiv poate juca și pe poziția de atacant, acesta fiind motivul pentru care Bordeianu nu a reușit să se impună în Golf.

La o zi după declarațiile agentului, unul dintre oficialii clubului din Arabia Saudită a transmis un mesaj prin care neagă spusele lui Vulturar și își dorește ca impresarul să își ceară scuze față de echipă.

”Mihai a fost împrumutat de fostul său club până la sfârșitul sezonului și poate reveni la noi la începutul sezonului următor deoarece mai are contract încă un sezon. Sper că este conștient (n.r. agentul lui Bordeianu) că suntem în 2021 și toate informațiile jucătorilor sunt disponibile în detaliu, iar dacă nu știe asta, ne pare rău pentru el. Aşteptăm scuze din partea lui”, a spus Ali bin Daram, potrivit Digisport.

Comenteaza