Oficialii campioanei nu au fost surprinși de convocarea primită de Petrila: “E un jucător de calitate”

Oficialii campioanei nu au fost surprinși de convocarea primită de Petrila: “E un jucător de calitate”
| Foto: frf.ro

Tânărul fotbalist a fost chemat de urgență la naționala de seniori, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă “tricolorii”.

Integralist în duelul selecționatei U21 contra Finlandei, Claudiu Petrila a fost convocat de urgență de Edi Iordănescu la naționala mare pentru partida cu Israel. Președintele campioanei, Cristi Balaj, susține că nu a fost surprins de convocarea primită de tânărul fotbalist, în timp ce Dan Petrescu și-a manifestat bucuria, însă își dorește ca jucătorul să nu se întoarcă accidentat la club.

“Nu este o surpriză convocarea lui Petrila, nu era nici dacă îl convoca din prima, e un jucător de calitate, serios, care este pregătit foarte bine, Dan Petrescu îi pregătește la un nivel foarte bun.

Sperăm să și joace, le ținem pumnii, când vorbim de națională important pentru noi este ca orice jucător care intră să o facă la un nivel foarte bun”, a spus Balaj la Pro X.

“Îmi doresc să joace, dar să nu se întoarcă accidentat. A jucat deja 90 de minute la U21, a făcut-o foarte bine. Sper să joace, să aibă un joc bun, dar în același timp vreau să îl am sănătos la echipă”, a declarat și Dan Petrescu la finalul amicalului câștigat de CFR Cluj, scor 4-0, contra celor de la Minaur Baia Mare.

În vârstă de 21 de ani, Claudiu Petrila a strâns 33 de apariții în toate competițiile în actualul sezon, a înscris de 8 ori și a oferit 4 pase decisive.

Comenteaza