Oficialii campioanei i-au asigurat pe jucători că nu există probleme financiare: “Acţionarii au fost prezenţi în vestiar”

Oficialii campioanei i-au asigurat pe jucători că nu există probleme financiare: “Acţionarii au fost prezenţi în vestiar”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit că o parte din conducerea “feroviarilor” a discutat cu fotbaliștii pregătiți de Dan Petrescu.

Deși CFR Cluj are datorii de peste 25 de milioane de euro, conform ultimului bilanț prezentat, Cristi Balaj susține că echipa nu se confruntă cu probleme financiare. Mai mult, fostul arbitru a anunțat că acționarii clubului au fost prezenți în vestiar pentru a oferi asigurări jucătorilor.

“Nu există probleme financiare. E şi motivul pentru care acţionarii au fost prezenţi în vestiarul băieţilor. E normal să fie presiune, pentru că suntem echipa de pe primul loc, echipa campioană.

Oarecum, oamenii nu neapărat că s-au plictisit, dar nu am avut cele mai bune rezultate în competiţiile europene şi atunci unii speră că dacă vor veni alţii vor avea rezultate mai bune decât noi.

Vrem să facem o echipă care în primul rând să performeze în competiţiile europene. Dacă vom câştiga campionatul, vom avea o echipă mult mai bună”, a spus Balaj, potrivit Orange Sport.

Comenteaza