Oficialii campioanei acuză centralii din Liga 1: “Se lasă influențați de presiunea din exterior”

Oficialii campioanei acuză centralii din Liga 1: “Se lasă influențați de presiunea din exterior”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Marius Bilașco este de părere că greșelile de arbitraj îndreptate împotriva echipei sale sunt rezultatul declarațiilor contracandidatelor la titlu.

CFR Cluj continua războiul cu arbitrajele, după partida cu FC Voluntari, în urma căreia “feroviarii” s-au simțit nedreptățiți. Oficialul campioanei, Marius Bilașco susține că erorile centralilor din Liga 1 împotriva echipei sale vin ca urmare a presiunii puse în spațiul public de celelalte formații care se luptă pentru campionat.

“Un dezastru total! Ce să mai… Rezultatul este clar influențat de arbitraj. Aș merge pe două momente din joc importante. Mingea băgată în poartă care este scoasă de către arbitru, dar greșeala e a tușierului care nu e poziționat bine, iar al doilea moment are legătură cu penalty-ul neacordat la acel henț.

Am zis să nu mai vorbim de arbitraj și să discutăm despre fotbal, dar la un meci de acest gen îți e greu să mai discuți despre fotbal și să nu vezi niște greșeli care se fac împotriva ta. E foarte important să nu se arbitreze sub presiunea pusă de celelalte echipe pentru că au fost tot felul de comentarii la adresa arbitrajului, iar aceștia se lasă influențați de presiunea din exterior.

Antrenorul poate să își piardă locul, clubul își poate pierde un loc în clasament… E clar că avem nevoie de VAR. Se joacă repede, sunt contacte în careu, iar arbitrii au nevoie de ajutor. Am avut foarte multe presiuni, dar eu nu mai cred că merită să ne mai pierdem timpul discutând despre VAR. Se discută de mult timp de VAR-ul ăsta și nu mai cred în el. Nu există unitate pentru a rezolva problemele grave.

Tu crezi că o hârtie pierde arbitrajul? Nu poți face nimic pentru că nimeni nu știe ce se întâmplă la CCA. De când sunt la acest club nu am primit niciodată vreo lămurire din partea CCA. Îmi e greu să cred că sunt rău intenționați la adresa CFR-ului. Eu am simțit anul trecut că au fost evidente greșelile împotriva noastră, veneau una după alta, și am zis că a existat o tentă. Dar vreau să repet… E foarte greu de făcut ceva, mai ales în mijlocul campionatului”, a spus Marius Bilașco la Prosport Live.

Comenteaza