Oficial: Pandurii - Pacos se va juca la ora stabilită FOTO

Oficial: Pandurii - Pacos se va juca la ora stabilită FOTO
Din cauză că gazonul de pe Cluj Arena a îngheţat, oficialii UEFA au cerut măsuri suplimentare, existând chiar şi posibilitatea amânării meciului. Conducerea societăţii care administrează stadionul a arătat, însă, că partida se va desfăşura fără probleme.

UPDATE 3 Cotidianul portughez A Bola scrie în ediţia de azi despre problemele cu terenul de pe Cluj Arena. Jurnaliştii lusitani notează şi ei că partida a stat sub semnul întrebării pentru o bună perioadă de vreme din cauza terenului îngheţat. 

UPDATE 2 La câteva minute după publicarea ştirii pe ziuadecj.ro, directorul executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a revenit cu detalii, spunând că a discutat cu brigada de arbitri şi cu oficialii UEFA care au dat undă verde partidei. "Tocmai ne-am despărţit de brigada de arbitri. Meciul se va juca, gazonul îşi va reveni şi nu vom avea probleme", a comentat Pârvulescu. 

UPDATE Directorul Cluj Arena SA, Radu Raţiu, a declarat pentru ziuadecj.ro, în urmă cu puţine momente, că gazonul va fi adus în condiţii optime până la ora 20:00. "Nu există vreo problemă atât de gravă, terenul va arăta foarte bine până la ora partidei cu Pacos. A îngheţat, ce-i drept, dar nu atât de tare încât să impună vreo măsură drastică. Am recurs şi la o nisipare a terenului tocmai pentru ca totul să fie în regulă", a spus Radu Raţiu.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a confirmat pentru ziuadecj.ro că starea gazonului de pe arena clujeană ar putea amâna disputarea jocului cu Pacos de Fereira, ultimul al gorjenilor în Europa League. "Sunt nişte probleme, într-adevăr. Cei de la UEFA nu vor să rişte, aşa că aşteaptă ca totul să se remedieze. Vom şti mai încolo o decizie definitivă, dar există şi posibilitatea ca partida să se amâne", a spus Pârvulescu.

Noaptea trecută, la Cluj, termometrele au coborât sub -12 grade Celsius.

Comenteaza