Ofertă de 2 milioane de euro pentru „stâlpul” apărării lui Dan Petrescu. Ce decizie a luat patronul de la CFR Cluj

Ofertă de 2 milioane de euro pentru „stâlpul” apărării lui Dan Petrescu. Ce decizie a luat patronul de la CFR Cluj
| Foto: Facebook.com/cfr1907

CFR Cluj țintește un parcurs european cât mai lung în această toamnă, visând chiar la o calificare în grupele Uefa Champions League. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, Neluțu Varga a refuzat a doua cea mai mare afacere de când a preluat clubul din Gruia.

Din informațiile Prosport.ro, finanțatorul Varga a luat decizia finală în privința ofertelor pe care Andrei Burcă le are și a hotărât ca jucătorul să fie netransferabil, cel puțin până în iarnă.

N-a fost o decizie ușoară pentru omul de afaceri. Cea mai tentantă propunere oficială primită de CFR pentru cedarea lui Burcă a fost de la Konyaspor, clubul din Turcia fiind dispus să ofere două milioane de euro în schimbul fundașului central al naționalei.

„Nu mă interesează oferta. Vreau să intrăm în grupe. Nu pleacă!”, ar fi fost răspunsul categoric al lui Varga,

Omul cu banii din Gruia vrea cu orice preț ca echipa sa să ajungă cel puțin în grupele Europa League, posibilele încasări venite de la UEFA interesându-l mult mai mult decât cedarea unui jucător de bază, așa cum este Andrei Burcă, cel mai important fundaș central al campioanei din ultimii ani.

Un transfer al lui Burcă pentru 2 milioane de euro ar fi fost și al doilea cel mai important din ultimii 5 ani la CFR Cluj, de când echipa a ieșit din insolvență. Recordul cu noul proprietar este cel al vânzării lui Kevin Boli în China, la Guizhou Zhicheng, pentru 2,5 milioane de euro.

Comenteaza