Obiectivul conducerii ”feroviarilor” în play-off: “Trebuie să facem patru meciuri bune cu FCSB și Universitatea Craiova”

Obiectivul conducerii ”feroviarilor” în play-off: “Trebuie să facem patru meciuri bune cu FCSB și Universitatea Craiova”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Acționarul minoritar din Gruia, Ștefan Gadola, consideră că partidele cu celalate echipa clasate pe podium vor fi cele mai importante din faza a doua a campionatului.

CFR Cluj a reușit o nouă calificare în play-off, însă spre deosebire de anii trecuți, “feroviarii” pornesc de pe locul al doilea, cu un punct în spatele celor de la FCSB. Totuși, oamenii din conducerea campioanei sunt optimiști și consideră că derby-urile cu cele două rivale de pe podium vor face diferența în ceea ce privește ierarhia finală din Liga 1.

“Până la urmă, am luat un punct la Craiova... Din punctul meu de vedere, puteam avea și penalty. A fost o mână pe șort, dar arbitrul a fost poziționat mai bine.

Echipa a fost mult mai motivată, băieții au jucat mult mai bine față de meciurile cu FCSB și Dinamo. Au fost mult mai buni și mă bucur pentru ei. Dinamo e o echipă slabă, trebuia s-o batem bine. Dar băieții se uită și ei la meciuri și au crezut că va fi un meci ușor.

În mod sigur acum Edi i-a mobilizat mai bine! I-a făcut să fie mai luptători. Mi-a plăcut echipa. Omrani mi-a plăcut cel mai mult. A pus suflet și a fost cel mai bun. Da, era într-o pasă proastă, dar și-a revenit și joacă mai bine! În play-off trebuie să facem patru meciuri bune cu FCSB și Universitatea Craiova, iar după aceea mai vedem. Campionatul e deschis! Ce înseamnă un punct? Nu e ceva deosebit”, a spus Ștefan Gadola pentru GSP.

Comenteaza