O nouă victorie pentru Universitatea Cluj

O nouă victorie pentru Universitatea Cluj
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au învins echipa ACS Comuna Recea, scor 2-0.

După ce au reușit promovarea la finalul săptămânii trecute, clujenii s-au deplasat în Maramureș pentru a întâlni formația care se clasa pe locul secund în Seria 5, a Ligii a 3-a. “U” Cluj a avut prima ocazie a partidei, în minutul 7, când Ursu a încercat un lob, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Restul reprizei a aparținut gazdelor care au amenințat poarta lui Gorcea după un sfert de oră de joc, dar goalkeeperul Universității l-a blocat foarte bine pe Mih. Cu cinci minute înainte de finalul reprizei, același Mih a avut o nouă șansă mare, dar mingea trimisă de el din lovitură liberă a lovit bara. Astfel, scorul pauzei era 0-0.

“U” Cluj a început mai bine repriza secundă, iar la 10 minute de la reluare, Ursu a reușit să deschidă scorul. Șapte minute mai târziu, mijlocașul Universității a reușit dubla, iar clujenii au reușit o nouă victorie, scor 2-0.

Echipe de start:

ACS Comuna Recea: Bota – Dunca, Urs, David, Gherman, Oșan, Asăujan, Ciocan, Chinde, Rus, Mih

Universitatea Cluj: Gorcea – Chiș, Cordoș, Telcean, Manu – Giurgiu, Florescu, Greu – Ursu, Lemnaru, Hațiegan

Echipa pregătită de Adrian Falub a acumulat 65 de puncte și conduce Seria 5, din Liga a 3-a. Pentru “studenți” urmează meciul cu Metalurgistul Cugir. Partida se va disputa sîmbătă, 12 mai, de la ora 18, pe Cluj Arena.

Comenteaza