O nouă victorie europeană pentru U-BT. Campioana României a învins Buducnost Podgorica

O nouă victorie europeană pentru U-BT. Campioana României a învins Buducnost Podgorica
| Foto: euroleaguebasketball.net

Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus cu 89-74, în cea de-a patra etapă a grupelor EuroCup.

Startul jocului din BT Arena a fost unul echilibrat. "Studenții" și-au intrat mai greu în ritm, însă diferența față de adversari nu a fost niciodată mai mare de două posesii. Seeley a dus din nou greul în ofensivă, iar după primele 10 minute scorul era egal, 25-25.

Starea de echilibru a continuat și în sfertul secund. Cele două echipe au mers cap la cap timp de minute bune, perioadă în care Emi Cățe a dominat sub ambele panouri. Campioana României a profitat, iar la pauză avea un avans de 5 puncte, 48-43.

Contrar obiceiului, U-BT Cluj a început excelent cel de-al treilea sfert și a mărit rapid ecartul la unul format din două cifre. Tensiunea din sală a crescut, iar antenorul oaspeților a fost trimis la vestiare după ce a contestat vehement deciziile de arbitraj. "Studenții" au menținut un nivel bun, au fost preciși de la distanță, iar cu 10 minute înainte de final conduceau cu 68-58.

În cel de-al patrulea sfert nu s-a mai pus problema învingătoarei. Campioana României s-a îndreptat triumfal spre un nou succes în EuroCup, al treilea din actuala stagiune, scor 89-74, în fața celor de la Buducnost Podgorica.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Andrija Stipanovic (18 puncte, 3 recuperări), urmat de Adam Mokoka (16 puncte, 3 pase decisive) și Patrick Richard (15 puncte, 4 pase decisive).

Comenteaza