O nouă ofertă pentru Hindrich. Fosta adversară a CFR-ului din Champions League îl dorește pe portar

O nouă ofertă pentru Hindrich. Fosta adversară a CFR-ului din Champions League îl dorește pe portar
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tânărul goalkeeper al campioanei a intrat pe radarul unei alte formații, după interesul manifestat de Academia Puskas.

După ce patronul formației din Gruia a anunțat interesul manifestat din Ungaria pentru Otto Hindric, impresarul Florin Vulturar a dezvăluit că și o formație din Portugalia îl dorește pe tânărul portar.

Potrivit Digisport, fosta adversara a CFR-ului în grupele Champions League, Braga, este echipa lusitană care se pregătește să facă o ofertă pentru goalkeeper-ul care nu a primit gol în 7 din cele 8 meciuri pe care le-a jucat în actuala stagiune.

“Suntem în discuții cu două echipe, una pe care a confirmat-o patronul echipei (n.r. de la Academia Puskas), care a trimis o ofertă concretă și mai este o echipă interesată de Otto din Portugalia, care urmează să trimită o ofertă.

Vom vedea dacă una dintre ele ajunge la pretențiile financiare ale CFR-ului. Otto este un jucător tânăr care, cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, va face pasul spre o echipă mare. Am mare încredere în el, este un băiat foarte inteligent și foarte liniștit”, a declarat impresarul.

CFR Cluj a refuzat oferta de 700.000 de euro a celor de la Acamdeia Puskas, “feroviarii” dorind două milioane de euro în schimbul portarului în vârstă de 19 ani.

Comenteaza