O nouă eră la AJF Cluj. Noul președinte, Teodora Albon: “Vrem să fim credibili, toți muncim pentru binele fotbalului”

O nouă eră la AJF Cluj. Noul președinte, Teodora Albon: “Vrem să fim credibili, toți muncim pentru binele fotbalului”
| Foto: liga2.prosport.ro

Fostul secretar general a devenit zilele trecute prima femeie președinte de AJF, funcție pe care o va ocupa pentru următorii patru ani.

Cu o semifinală de Campionat Mondial feminin și o finală de Liga Campionilor feminin, Teodora Albon reprezintă un nume important în lumea arbitrajului. La finele săptămânii trecute, fostul arbitru a adunat 64 din cele 92 de voturi exprimate și a devenit noul președinte al AJF Cluj.

Teodora Albon își propune să schimbe imaginea instituției, iar din echipa ei vor face parte arbitrul de Liga 1 Horațiu Feșnic, în funcția de secretar general, Mircea Ciglenean (Președinte CJA), Loghin Pop (trezorier), Adrian Groșanu (Președinte Comisia de cenzori), Timea Melinda Fulop (contabil), Andreea Cristea (contabil). Cei doi vicepreședinți vor fi Csaba Kilin și Sorin Vulturar.  

”Ținând cont că am fost secretar general încă din 2018, mi-am dorit această funcție pentru a schimba imaginea și credibilitatea AJF Cluj. Cred că sunt foarte multe lucruri care pot fi îmbunătățite și eu mi-am dorit să vin cu o echipă nouă, să avem proiecte noi, să avem o mentalitate schimbată și să aducem lucruri noi la AJF.

Avem o pată neagră din cauza anumitor persoane care au fost în conducere. Vrem să fim credibili, oameni cu calitate și lumea să aibă încredere în noi că pornim la un drum și toți muncim pentru binele fotbalului. Ne dorim să aducem calitate competițiilor organizate de AJF, ne dorim să atragem sponsori.

Sunt multe proiecte și la nivel de juniori, ne dorim să organizăm seminarii de licență C, licență B. Toate necesită un pic de timp, răbdare și multă muncă. Nu cred că va fi presiune la AJF, știu ce mă așteaptă, nu îmi este frică, este o nouă provocare pentru mine. Atâta timp cât fac ceea ce îmi place, atâta timp cât am o echipă bună, nu este niciun pic de presiune”, a spus noul președinte AJF Cluj.

AJF Cluj intră în era digitalizării

Noul președinte a anunțat și parteneriate cu firme din domeniul IT, care vor pune la dispoziția cluburilor afiliate site-uri și pozibilitatea de a fi mai vizibile în mediul online.

“Am anunțat încă din campanie un sponsor, o companie IT, care deja ne este alături. Avem și un parteneriat pe un an de zile cu o altă companie IT, care pune la dispoziția echipelor din cadrul AJF site-uri personalizate. Vrem să fim mult mai vizibili în mediul online, atât noi ca AJF, cât și echipele care participă în campionat”, a dezvăluit Teodora Albon.

Comenteaza