O nouă deplasare europeană pentru U-BT. "Studenții" ajung în "infernul" de la Salonic

O nouă deplasare europeană pentru U-BT. "Studenții" ajung în "infernul" de la Salonic
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României va avea parte de o partidă de foc, pe terenul celor de la Aris, formație celebră pentru suporterii săi fanatici.

Cu 3 victorii și o singură înfrângere în primele 4 meciuri din Grupa B a EuroCup, U-BT Cluj-Napoca se pregătește pentru o nouă deplasare complicată. Elevii lui Mihai Silvășan vor juca în Grecia, pe terenul celor de la Aris Salonic.

Cu o tradiție de peste 100 de ani, echipa elenă se mândrește cu 10 titluri ale Greciei, 8 Cupe și o SuperCupă. Totodată, formația din Salonic a pus mâna pe o Cupă Saporta, o Cupă Korac, alături de un trofeu FIBA EuroCup Challenge. De evidențiat faptul că Aris a disputat în trei rânduri o semifinală de Euroligă.

Trupa din Salonic e recunoscută pentru fanatismul suporterilor și evoluează într-o sală cu o capacitate de 5.100 de locuri, toate epuizate la majoritatea meciurilor. Aris e condusă de pe banca tehnică de Ioannis Kastritis, în vârstă de 41 de ani.

Pe lângă baschetbaliștii greci, antrenorul are la dispoziție în lot patru americani, un canadian, un leton, un angolez și un ivorian.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Aris Salonic se va disputa miercuri, 1 noiembrie, de la 20:00.

Comenteaza