Nuno Viveiros: "U" m-a întors din drum

Nuno Viveiros:
Mijlocaşul portughez Nuno Viveiros, recent venit la Universitatea Cluj de la SC Vaslui, s-a impus repede ca titular. El este unul dintre preferaţii antrenorului Mihai Teja. Etapa trecută, Nuno a răsplătit încrederea băncii tehnice: a deschis scorul în meciul de la Chiajna, câştigat de alb-negri cu 2-0.

Abia a jucat câteva meciuri la Universitatea şi deja se gândeşte la retragere. Nuno Viveiros (31 de ani) a declarat joi că ia în calcul o retragere din carieră de la echipa "studenţilor".

"Cred că pot să joc până la 34 de ani. Nu am avut niciodată o accidentare gravă şi asta mă lasă să mă gândesc mai în faţă. Niciodată nu am avut obsesia să mă întorc acasă. Întotdeauna am încercat să iau decizia cea mai bună pentru mine şi familie. Dacă voi rămâne aici până la sfârşitul carierei mele cred că ar fi bine", a spus Viveiros.

Portughezul susţine că îşi făcuse bagajele şi era pe punctul de a pleca definitiv din România, dar oferta Universităţii l-a întors din drum.

"Nu aveam de gând să mă întorc. Am avut mai multe oferte. M-am răzgândit pentru că este un proiect serios, unde am găsit persoane serioase. Este un club cu tradiţie, cu suporteri adevăraţi şi altfel este să joci pe un stadion în care sunt în galerie cinci, şase, şapte, opt mii. De exemplu la Vaslui jucam cu 300, 400 de persoane. Asta m-a făcut să mă răzgândesc şi să vin aici. Pot compara "U" Cluj cu orice club din România", a afirmat mijlocaşul.

Nuno Viveiros va întâlni luni una dintre fostele sale echipe, FC Braşov.

”Am jucat acolo trei ani de zile, dar a trecut. Acum joc la ”U” Cluj şi vreau să câştig meciul. Campionatul românesc este foarte echilibrat. Dacă suntem concentraţi putem să batem pe oricine", a subliniat fotbalistul.

Universitatea va întâlni luni, de la ora 18.30, pe Cluj Arena, pe FC Braşov. În primele trei etape, alb-negrii au obţinut o victorie şi un rezultat de egalitate, dar au suferit şi un eşec, chiar pe teren propriu, cu Dinamo.

Comenteaza