Noul jucător al CFR-ului, lăudat de un fost "feroviar": "E în stilul Otele"

Noul jucător al CFR-ului, lăudat de un fost "feroviar": "E în stilul Otele"
| Foto: facebook.com/Hapoelhaifafc

Multiplu campion al României alături de formația din Gruia, Adrian Păun a analizat cea mai recentă achiziție a echipei clujene.

Aflat în Israel din 2022, când a fost transferat de Hapoel Beer Sheva, mijlocașul e în prezent împrumutat la Bnei Sakhnin și s-a duelat cu cea mai recentă achiziție a CFR-ului, Mohammed Kamara.

Păun l-a analizat pe jucătorul ce se va alătura "feroviarilor" la finalul actualei stagiuni și crede că sportiva din Liberia va aduce un plus formației din Gruia.

"Am jucat contra lui și din ce am urmărit are o viteză foarte bună, tehnică și execuții. Este un transfer bun. A jucat în flancul stâng aici. E în stilul Otele. Se aseamănă. Sper să se adapteze la CFR, unde este presiune și sunt așteptări mari", a transmis mijlocașul pentru Prosport.

Păun crede în continuare în șansele la titlu

Campion alături de CFR Cluj, mijlocașul e convins că elevii lui Adrian Mutu nu au ieșit încă din lupta pentru trofeul Superligii, iar echipa care va pune mâna pe titlu se va decide în ultimele runde ale play-off-ului.

Noul jucător al CFR-ului, lăudat de un fost "feroviar": "E în stilul Otele"

Adrian Păun în tricoul celor de la Bnei Sakhnin (foto: facebook.com/sakhnin.fc)

"CFR merge bine, în ultima perioadă. Chiar arată foarte bine acum. E normal să mai fie și rezultate proaste. Au schimbat mulți jucătorii. Dar au șanse la titlu.

Depinde cu câte puncte vor intra în play-off. Noi am avut 12 puncte avans acum 2 sezoane și s-au făcut 6 după înjumătățire, am pierdut acasă și au rămas 3", a explicat Păun.

Comenteaza