Noul fundaș al Universității Cluj, pe placul lui Sabău. Ce spune antrenorul despre sosirea unui atacant

Noul fundaș al Universității Cluj, pe placul lui Sabău. Ce spune antrenorul despre sosirea unui atacant
| Foto: transfermarkt.com

Echipa clujeană e aproape de oficializarea transferului unui stopper în vârstă de 28 de ani, care a evoluat recent în campionatul din Rusia.

După ce a obținut semnătura lui Vali Gheorghe, care a și debutat deja, dar și pe cea a lui Kevin Doukoure, Universitatea Cluj este aproape de a parafa o nouă mutare. Clubul din Superligă a ajuns la un acord cu Lucas Masoero, fundaș central care a și fost prezent la prima parte a meciului cu Poli Iași, de duminică.

Apărătorul în vârstă de 28 de ani, care ultima dată a evoluat în Rusia, pentru Nizhniy Novgorod e pe placul lui Ioan Ovidiu Sabău. În plus, antrenorul a dezvăluit că oficialii echipei caută în continuare un atacant de careu, dar misiunea e una complicată.

"A venit Vali Gheorghe, acest fundaș, care mi se pare bun. Sper să ne ajute. L-am adus și pe Doukoure. Întărim lotul, atât numeric, dar și valoric. Cei din conducere încearcă să aducă un atacant, eu nu am timp să mă ocup.

Gabi Giurgiu, Nene Reis și ceilalți din club caută. Am spus profilul celui pe care îl căutăm și încearcă să găsească, dar nu e ușor", a explicat Sabău.

De-a lungul carierei, Lucas Masoero a evoluat în țara natală, Argentina, pentru Independiente Rivadavia și CD Mapu, în Bulgaria pentru Lokomotiv Plovdiv și în Rusia pentru Nizhniy Novgorod. În actualul sezon a strâns 361 de minute în campionatul și Cupa Rusiei.

Comenteaza