Nou-promovaţi, dar curajoşi: botoşănenii vor să învingă CFR-ul lui Rednic

Nou-promovaţi, dar curajoşi: botoşănenii vor să învingă CFR-ul lui Rednic
Aflată la debutul în prima ligă, FC Botoşani începe sezonul cu un duel puternic, împotriva CFR Cluj. Partida se va juca pe stadionul din Botoşani, iar fotbaliştii antrenaţi de Cristi Popovici sunt extrem de optimişti în ceea ce priveşte rezultatul, deşi urmează să întâlnească una dintre candidatele la titlu.

Vasile Curileac, portarul care s-a aflat timp de câţiva ani în lotul „feroviarilor", însă fără să debuteze la echipa mare, spune că formaţia sa are şanse să învingă în partida de duminică. Curileac s-a referit şi la jocul din optimile Cupei României, din sezonul trecut, când CFR s-a impus cu 2-0 în Gruia, după o partidă destul de echilibrată. „Mai mare importanţă are că debutez eu în Liga I decât că joc împotriva fostei mele echipe. Avem şanse în meciul cu CFR Cluj. Avem o echipă omogenă, suntem de mult timp împreună şi sunt şanse foarte mari să facem un rezultat bun. Nu avem de ce să intrăm timoraţi. Am jucat şi toamna anului trecut cu ei. Nu s-a văzut mare diferenţă. Presupun că ne-au tratat puţin de sus dar noi ne-am făcut treaba şi puteam obţine un rezultat bun. Sper să ne luăm revanşa acum", a spus Curileac pentru btonline.ro. În schimb, antrenorul Cristi Popovici este mult mai reţinut în declaraţii şi spune că echipa clujeană pleacă din start cu prima şansă. „CFR nu poate să îşi propună decât victoria la Botoşani. Noi ne propunem acelaşi lucru deoarece contează foarte mult startul. E clar că ei au prima şansă pentru este echipa mai valoroasă dacă o luăm ca individualităţi. Noi avem atuurile noastre şi de multe ori ambiţia jucătorilor compensează diferenţa de valoare individuală", a spus antrenorul moldovenilor, pentru sursa citată.

Partida de duminică se va disputa pe stadionul din Botoşani, adus la standardele Ligii I după o investiţie de peste 200.000 de euro a autorităţilor locale şi judeţene. Meciul va începe la ora 17:00, urmând să fie transmis în direct de Digisport, dar şi în format live-text, pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza