Notele ZIUA, după ultimul meci al sezonului pentru CFR. Arlauskis a fost cel mai bun om al campioanei pe Național Arena

Notele ZIUA, după ultimul meci al sezonului pentru CFR. Arlauskis a fost cel mai bun om al campioanei pe Național Arena
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația clujeană a pierdut ultimul meci al sezonului, derby-ul fără miză cu FCSB, scor 1-0 și a intrat în scurta vacanță dinaintea preliminariilor Ligii Campionilor.

La o săptămână după ce a cucerit al cincilea titlu din istorie și al doilea consecutiv, CFR Cluj s-a deplasat în capitală pentru duelul cu FCSB, cel mai important meci al sezonului în alte circumstanțe. Cu mulți jucători care au jucat mai puțin în actuala stagiune, formația “feroviară” a părut deja intrată în vacannță. Victoria roș-albaștrilor a fost adusă de o execuție superbă a portughezului Felipe Teixeira, la care clujenii nu au avut replica.

Giedrius Arlauskis – Nota 9. Goalkeeper-ul lituanian a făcut un meci mare, cu multe intervenții salvatoare, la probabil ultimul său meci în tricoul CFR-ului.

Cristian Manea – Nota 7. Un alt fotbalist care va pleca din curtea campioanei, fundașul dreapta a fost căpitan în derby.

Kevin Boli – Nota 8. În lipsa lui Vinicius, francezul a fost liderul defensivei clujene.

Andrei Mureșan – Nota 7. Stopperul a evoluat în nota sa obișnuită din acest sezon.

Ionuț Peteleu – Nota 7. A avut o evoluție modestă, în flancul stâng al apărării “feroviarilor”.

Mate Males – Nota 6. Lipsa de partide s-a văzut în jocul croatului, care a comis mai multe greșeli.

Ovidiu Hoban – Nota 6. Experimentatul mijlocaș a făcut un meci bun, însă forma fizică nu îi mai permite să evolueze pe toată durata unei partide.

Damjan Djokovic – Nota 8. Croatul a fost de departe cel mai activ jucător al CFR-ului și a fost un pericol constant pentru poarta FCSB-ului.

Valentin Costache – Nota 7. Internaționalul de tineret a intrat din nou cu energie în teren și a avut oportunități de a înscrie.

Billel Omrani – Nota 7. Francezul din centrul ofensivei a ratat cele mai mari oportunități ale campioanei.

Adrian Păun – Nota 7. Jucătorul din banda stângă a făcut un nou meci bun, în nota sa obișnuită din primăvara acestui an.

Thierry Moutinho – Nota 6. Introdus în minutul 46, în locul lui Hoban. Deși de obicei intră bine de pe bancă, portughezul a făcut un meci modest.  

Claudiu Petrila – Nota 6. Introdus în minutul 57, în locul lui Costache. Tânărul produs al campioanei a alergat mult în derby, însă nu s-a remarcat în timpul petrecut pe teren.

Cătălin Itu – Nota 6. Introdus în minutul 76, în locul lui Păun. Un alt produ al campioanei, mijlocașul a debutat în Liga 1.

Dan Petrescu – Nota 6. Tehnicianul a recunoscut că nu a pregăit jocul cu FCSB, în același fel în care a pregătit celelalte partide.

Comenteaza