Notele ZIUA, după succesul CFR-ului în fața lui Dinamo. Formă bună a lui Omrani i-a salvat pe “feroviari”

Notele ZIUA, după succesul CFR-ului în fața lui Dinamo. Formă bună a lui Omrani i-a salvat pe “feroviari”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii au obținut cele trei puncte în fața ultimei clasate, după un meci în care Dan Petrescu a folosit jucătorii ce au evoluat mai puțin în actuala stagiune.

După ce au obținut un succes în preliminariile Ligii Campionilor, “feroviarii” au primit vizita lui Dinamo, echipă ce se confruntă cu probleme pe toate planurile. Antrenorul formației din Gruia a ales să odihnească toți jucătorii de câmp ce au evoluat în meciul cu Maccabi Tel Aviv și a trimis în teren fotbaliștii ce au evoluat mai puțin în startul sezonului. Deși au avut în față o echipă ce a comis greșeli pe bandă rulantă, clujenii au fost salvați tot de Omrani, care a înscris din penalty, la intrarea în ultimele 10 minute de joc.

Giedrius Arlauskis – Nota 7. Goalkeeper-ul lituanian a avut o prestație sigură, în nota sa obișnuită din acest sezon.

Mihai Butean – Nota 6. La debutul pentru CFR Cluj, tânărul fundaș nu a impresionat, însă clujeanul este de doar trei zile în Gruia.

Andrei Mureșan – Nota 6. Experimentatul stopper a făcut un meci bun, fără greșeli notabile.

Mike Cestor – Nota 7. Francezul a revenit pe poziția de fundaș central și s-a dovedit a fi un adevărat pericol în careul advers.  

Ionuț Peteleu – Nota 6. Trimis în flancul stâng, fundașul a alergat mult și a încercat să își fac simțită prezența și în ofensivă.

Cătălin Itu – Nota 6. Tânărul mijlocaș nu a putut repeta evoluția din partida cu Academica Clinceni și a evoluat doar o repriză pentru “feroviari”.

Ovidiu Hoban – Nota 5. Cel mai experimentat jucător al clujenilor nu s-a văzut prea mult și nu a impresionat în partida cu Dinamo.

Luis Aurelio – Nota 6. Mijlocașul box-to-box al CFR-ului și-a demonstrat capacitatea de efort, a ajutat în defensivă și a fost și aproape de a marca.

Michael Pereira – Nota 5. Mijlocașul din Insulele Capului Verde a încercat mai multe acțiuni, dar mai are nevoie de timp pentru a se acomoda în Gruia.

Valentin Costache – Nota 6. Trimis pe poziția de vârf, jucătorul campioanei a încercat mai multe acțiuni periculoase, însă nu a reușit să le ducă la capăt.

Adrian Păun – Nota 6. Căpitanul clujenilor nu a repetat evoluția din etapa trecută, însă a reprezentat un pericol constant pentru defensiva dinamovistă.

Billel Omrani – Nota 7. Introdus la pauză, în locul lui Itu. După ce a reușit patru goluri în ultimele două meciuri din Liga Campionilor, francezul a adus victoria CFR-ului și în campionat, după ce a înscris norocos din penalty.

Sebastian Mailat – Nota 4. Introdus în minutul 63, în locul lui Pereira. Mijlocașul de bandă nu a reușit să termine în teren partida și a fost eliminat după ce a încasat două cartonașe galbene într-un sfert de oră.

Andrei Burcă – fără notă. Introdus în minutul 90, în locul lui Păun.

Dan Petrescu – Nota 6. Tehnicianul a trimis în teren fotbaliștii ce au evoluat mai puțin, iar jocul echipei a fost diametral opus cu cel arătat în partidele din Liga Campionilor.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Maccabi Tel Aviv. Partida e programată marți, de la ora 20:00.

Comenteaza