Noi detalii despre transferul lui Țîru. Cum a reușit CFR Cluj mutarea

Noi detalii despre transferul lui Țîru. Cum a reușit CFR Cluj mutarea
| Foto: captura video

Fundașul central s-a alăturat "feroviarilor" în timpul cantonamentului din Spania.

Bogdan Țîru este una dintre cele mai importante achiziții ale campioanei în perioada de mercato din iarnă. Fundașul evolua în Polonia pentru Jagiellonia, însă a hotărât să revină în România.

La momentul în care s-a realizat, mutarea a părut surprinzătoare prin prisma sumei de transfer. Țîru a ajuns la CFR Cluj în schimbul a 250.000 de euro, mai puțin de jumătate din suma achitată de polonezi când l-au transferat de la Farul.

Motivul pentru care cei de la Jagiellonia au acceptat mutarea sunt problemele financiare cu care se confruntă clubul. Polonezii au datorii mari și încearcă să redreseze situația cât mai rapid.

"Dacă nu ar fi sprijinul acționarilor și a altor parteneri și sponsori, ar fi foarte rău. Acum suntem într-o situație dificilă, dar care ne dă speranță”, a declarat președintele clubului Jagiellonia, Wojciech Pertkiewicz, potrivit Digisport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza