Noi detalii despre situația lui Giedrius Arlauskis: “Este în contact cu patronul echipei”

Noi detalii despre situația lui Giedrius Arlauskis: “Este în contact cu patronul echipei”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a vorbit despre discuțiile dintre portarul lituanian și conducerea clubului din Gruia.

Plecat în țara natală imediat după eliminarea din Europa League și demiterea lui Marius Șumudică și Marian Copilu, Giedrius Arlauskis nu își mai dorește să continue la CFR Cluj.

Oficialul “feroviarilor”, Marius Bilașco, a oferit noi detalii despre situația goalkeeper-ului, dar a vorbit și despre sumele pe care clubul le datorează jucătorilor.

”Situaţia lui Arlauskis... Aşa cum a spus şi el, este în contact cu patronul echipei şi poartă o discuţie pe această temă, legată de viitorul lui. Situaţia financiară este una bună acum, pentru că jucătorii, cei mai importanţi din club, ei trebuie să fie bine din toate punctele de vedere.

Situaţia financiară este ok în ceea ce priveşte momentul actual. Sunt jucătorii la zi cu salariile. Sunt convins că patronatul, ceilalți acţionari, vor face tot posibilul ca situaţia să fie aşa în continuare. E o decizie pe care patronul a luat-o. Ne-am bătut pentru campionat, am reuşit să câştigăm de patru ori.

Cel mai greu este să te menţii şi să reuşim să câştigăm, deci celelalte echipe s-au întărit, sunt mult mai puternice. Avem o misiune grea, dorinţa tututor este de a câştiga campionatul” , a spus Bilașco la Telekom Sport.

Comenteaza