Noi detalii despre relația Cordoș-Lincar: "În momentul în care încerci să sapi groapa altuia, s-ar putea să cazi în ea"

Noi detalii despre relația Cordoș-Lincar: "În momentul în care încerci să sapi groapa altuia, s-ar putea să cazi în ea"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit din nou despre conjunctura care a dus la plecarea managerului general al clubului, la finalul stagiunii precedente.

Imediat după finalul sezonului trecut, Andrei Cordoș s-a despărțit de formația clujeană care a reușit promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de 7 ani.

La cel moment, cel care a ocupat funcția de manager general a vorbit despre relația dificilă despre el și Erik Lincar. Tehnicianul a oferit un răspuns imediar, iar recent a discutat din nou despre colaborarea cu fostul fundaș central.

"Andrei Cordoș a ajuns la Universitatea Cluj printr-un contract prin care promitea că va aduce o sumă importantă de bani echipei. Contractul avea niște clauze, niște perioade în care trebuia să atragă anumite sume.

Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Președintele deja revnise la echipă și lucrurile au început să se remedieze după perioada mai proastă când s-au strâns anumite datorii.

Eu nu am nicio problemă cu Andrei. Situația e simplă și cred că oricine va înțelege explicația pe care o voi da. În momentul în care încerci să sapi groapa altuia, de multe ori s-ar putea să cazi în ea. Nu vreau să intru în alte detalii, cred că am explicat tot", a declarat Erik Lincar la podcastul 100%U.

Comenteaza