Noi detalii despre posibila plecare a lui Dan Petrescu: “Există oferte mult mai mari decât ce ar putea să câștige la Cluj”

Noi detalii despre posibila plecare a lui Dan Petrescu: “Există oferte mult mai mari decât ce ar putea să câștige la Cluj”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a vorbit despre ofertele pe care le-a primit tehnicianul ”feroviarilor”, însă e convins că antrenorul va rămâne în Gruia.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

CFR Cluj trece printr-o perioadă complicată și se vorbește din ce în ce mai des despre o posibilă plecare a lui Dan Petrescu. Cu toate acestea, oficialul campioanei, Marius Bilașco, e convins că antrenorul va rămâne alături de clujeni, în ciuda ofertelor pe care le are.

“Consider că este un subiect închis. A confirmat și el lucrul ăsta, a explicat de ce a declarat anumite lucruri, care într-adevăr au fost interpretate ca o despărțire, dar lucrurile chiar și atunci erau pe un făgaș normal.

Dacă ai un antrenor care îți câștigă de trei ori campionatul, te califică de două ori în Europa, tu ce ai face? Întotdeauna a fost greu de ținut Dan Petrescu. Eu sunt de părere că un antrenor are nevoie de continuitate, de încredere, de tot suportul conducerii și atunci totul se vede pe teren.

Noi sperăm ca el să își ducă contractul la bun sfârșit. Într-adevăr, există această tentație, există oferte mult mai mari decât ce ar putea să câștige la Cluj. Din punctul meu de vedere, din ce am discutat și cu el, lucrurile nu se îndreaptă spre direcția asta”, a spus Marius Bilașco pentru Prosport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza