Noi detalii despre plecarea lui Tamaș de la “U” Cluj: “Sunt momente în viața unei echipe când pentru cineva apare un lucru mai ofertant”

Noi detalii despre plecarea lui Tamaș de la “U” Cluj: “Sunt momente în viața unei echipe când pentru cineva apare un lucru mai ofertant”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Costel Enache și oficialul clubului, Daniel Stanciu, au vorbit despre transferul experimentatului fundaș în Liga 1, la FC Voluntari.

Univeristatea Cluj și-a pierdut căpitanul cu câteva zile înainte de primul meci oficial din 2021. Gabriel Tamaș a ales să revină în primul eșalon, la FC Voluntari, după doar șase luni petrecute alături de “studenți”. Costel Enache a oferit detalii despre transferul fundașului.

”Nu mai pleacă nimeni, s-a închis perioada de transferuri. Sunt momente în viața unei echipe când pentru cineva apare un lucru mai ofertant. Eu cred în continuare în puterea grupului, au plecat jucători, însă eu consider că cei care au rămas pot duce lupta în continuare la același nivel.

Vorbim de “U” Cluj, un club cu tradiție, cu mândrie și demnitate. Nu Enache va promova echipa, nu un nume va duce lucrurile mai departe. Noi ne gândim că forța generală va face acest lucru. Nu ne permitem individualități care să poată decide pentru toți”, a spus tehnicianul.

În plus, Daniel Stanciu a vorbit și el despre plecarea lui Tamaș. “În primul rând a fost decizia lui. A avut o ofertă foarte bună, și-a activat clauza și a plecat. Mie, personal, îmi pare rău, dar situația echipei, odată cu retragerea lui Turris, s-a complicat puțin. Atunci a trebuit să ne reorientăm ca strategie în condițiile date. Nu dispunem de un buget mare, e cu mult mai mic decât ceea ce a fost în anii trecuți. Avem aceleași obiective, dar riscul e mult mai ridicat acum.

Am făcut tot ce am putut ca el să rămână aici. El s-a accidentat chiar la primul meci, a făcut eforturi și țin să îi mulțumesc. A contat foarte mult pentru grup, pentru echipă, a fost unul dintre catalizatorii acestei formații. A jucat și accidentat, chiar și ultimele etape le-a jucat cu infiltrații, am avut o perioadă în care am fost loviți și de ghinion”, a spus oficialul Universității Cluj.

Comenteaza