Noi detalii despre oferta Rapidului pentru Deac: "E foarte greu să plece la o echipă din România"

Noi detalii despre oferta Rapidului pentru Deac: "E foarte greu să plece la o echipă din România"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Bogdan Mara, a oferit noi informații în legătură cu negocierile dintre cele două echipe "feroviare".

Deși a ajuns la 36 de ani, Ciprian Deac este unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei, dar și unul dintre cei mai buni fotbaliști din Superligă. Recent, s-a discutat despre interesul Rapidului pentru mijlocaș, însă Bogdan Mara a clarificat situația.

Directorul sportiv al clubului din Gruia a dezvăluit că au existat discuții între el Adrian Mutu, dar și între antrenorul formației din capitală și patronul campioanei, Nelu Varga. Totuși, nicio propunere oficială nu a sosit pe adresa clubului clujean.

"Nu are sens să discutăm de plecarea lui Deac. Adi Mutu m-a sunat pe mine, pe patronul echipei, însă nu există o ofertă oficială.

A fost pur și simplu o discuție și nici de glumă nu e bună. Ciprian are o altă valoare. Oferta o faci în funcție de asta.

A fost întrebare și răspunsul a fost clar nu. El e foarte greu să plece la o echipă din România", a explicat Bogdan Mara pentru Fanatik.

Comenteaza